Buka ménu utama

Gajah Mentah, Sungai Raya, Aceh Timur

Gajah Mentah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sungai Raya, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gajah Mentah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanSungai Raya

Citakan:Sungai Raya, Aceh Timur


Gnome-home.svg