Buka ménu utama

Gajah Sakti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar Pulau, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gajah Sakti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanBandar Pulau

Citakan:Bandar Pulau, Asahan


Gnome-home.svg