Buka ménu utama

Gala Bonang, Huristak, Padang Lawas

Gala Bonang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huristak, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gala Bonang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanHuristak

Citakan:Huristak, Padang Lawas


Gnome-home.svg