Buka ménu utama

Galagamba, Ciwaringin, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Galagamba nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciwaringin, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Galagamba
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCiwaringin




Gnome-home.svg