Buka ménu utama

Galungan nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Sawan, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81171.

Désa  Galungan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanSawan

Tumbu LuarÉdit

Citakan:Sawan, Buleleng