Buka ménu utama

Gambut Jaya, Sungai Gelam, Muaro Jambi

Gambut Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sungai Gelam, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Gambut Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanSungai Gelam

Citakan:Sungai Gelam, Muaro Jambi


Gnome-home.svg