Buka ménu utama

Gamel, Weru, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Gamel nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Weru, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gamel
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanWeru




Gnome-home.svg