Buka ménu utama

Gampong Baro, Bakongan, Aceh Selatan

Gampong Baro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bakongan, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Baro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanBakongan

Citakan:Bakongan, Aceh Selatan


Gnome-home.svg