Buka ménu utama

Gampong Baro, Darul Aman, Aceh Timur

Gampong Baro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Aman, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Baro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanDarul Aman

Citakan:Darul Aman, Aceh Timur


Gnome-home.svg