Buka ménu utama

Gampong Baro, Mesjid Raya, Aceh Besar

Gampong Baro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Mesjid Raya, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Baro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanMesjid Raya

Citakan:Mesjid Raya, Aceh Besar


Gnome-home.svg