Buka ménu utama

Gampong Baro, Pasi Raja, Aceh Selatan

Gampong Baro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pasi Raja, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Baro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanPasi Raja

Citakan:Pasi Raja, Aceh Selatan


Gnome-home.svg