Buka ménu utama

Gampong Baro, Peukan Bada, Aceh Besar

Gampong Baro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peukan Bada, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Baro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanPeukan Bada

Citakan:Peukan Bada, Aceh Besar


Gnome-home.svg