Buka ménu utama

Gampong Baro, Simpang Ulim, Aceh Timur

Gampong Baro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simpang Ulim, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Baro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanSimpang Ulim

Citakan:Simpang Ulim, Aceh Timur


Gnome-home.svg