Buka ménu utama

Gampong Baro KB, Woyla Timur, Aceh Barat

Gampong Baro KB nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Woyla Timur, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Baro KB
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanWoyla Timur

Citakan:Woyla Timur, Aceh Barat


Gnome-home.svg