Buka ménu utama

Gampong Blang, Blang Bintang, Aceh Besar

Gampong Blang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Blang Bintang, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Blang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanBlang Bintang

Citakan:Blang Bintang, Aceh Besar


Gnome-home.svg