Buka ménu utama

Gampong Blang, Darussalam, Aceh Besar

Gampong Blang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darussalam, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Blang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanDarussalam

Citakan:Darussalam, Aceh Besar


Gnome-home.svg