Buka ménu utama

Gampong Blang, Simpang Ulim, Aceh Timur

Gampong Blang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simpang Ulim, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Blang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanSimpang Ulim

Citakan:Simpang Ulim, Aceh Timur


Gnome-home.svg