Buka ménu utama

Gampong Darat, Johan Pahwalan, Aceh Barat

Gampong Darat nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Johan Pahwalan, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Darat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanJohan Pahwalan

Citakan:Johan Pahwalan, Aceh Barat


Gnome-home.svg