Buka ménu utama

Gampong Keumuneng, Idi Tunong, Aceh Timur

Gampong Keumuneng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Idi Tunong, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Keumuneng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanIdi Tunong

Citakan:Idi Tunong, Aceh Timur


Gnome-home.svg