Buka ménu utama

Gampong Kuala nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peudawa, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Kuala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanPeudawa

Citakan:Peudawa, Aceh Timur


Gnome-home.svg