Buka ménu utama

Gampong Luar, Kluet Selatan, Aceh Selatan

Gampong Luar nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kluet Selatan, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Luar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanKluet Selatan

Citakan:Kluet Selatan, Aceh Selatan


Gnome-home.svg