Buka ménu utama

Gampong Raya, Seulimeum, Aceh Besar

Gampong Raya nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Seulimeum, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Raya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanSeulimeum

Citakan:Seulimeum, Aceh Besar


Gnome-home.svg