Buka ménu utama

Gampong Teungoh, Trumon, Aceh Selatan

Gampong Teungoh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Trumon, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Teungoh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanTrumon

Citakan:Trumon, Aceh Selatan


Gnome-home.svg