Buka ménu utama

Ganal nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huristak, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ganal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanHuristak

Citakan:Huristak, Padang Lawas


Gnome-home.svg