Buka ménu utama

Gandasari, Katapang, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Gandasari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Katapang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gandasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKatapang




Gnome-home.svg