Buka ménu utama

Gandu, Dawuan, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Gandu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Dawuan, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gandu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanDawuan




Gnome-home.svg