Buka ménu utama

Gantar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gantar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanHaurgeulis




Gnome-home.svg