Buka ménu utama

Gapuk Tua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Marancar, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gapuk Tua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanMarancar

Citakan:Marancar, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg