Buka ménu utama

Gariang, Padang Bolak Julu, Padang Lawas Kalér

Gariang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak Julu, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gariang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak Julu

Citakan:Padang Bolak Julu, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg