Gariang, Padang Bolak Julu, Padang Lawas Kalér

Gariang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak Julu, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gariang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak Julu

Citakan:Padang Bolak Julu, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg