Buka ménu utama

Garoga, Batang Toru, Tapanuli Kidul

Garoga nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Toru, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Garoga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanBatang Toru

Citakan:Batang Toru, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg