Buka ménu utama

Garoga nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simanindo, Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Garoga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSamosir
KacamatanSimanindo

Citakan:Simanindo, Samosir


Gnome-home.svg