Buka ménu utama

Garot nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Imarah, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Garot
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanDarul Imarah

Citakan:Darul Imarah, Aceh Besar


Gnome-home.svg