Buka ménu utama

Garumukti, Pamulihan, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Garumukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamulihan, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Garumukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanPamulihan

Tumbu LuarÉdit