Buka ménu utama

Garunggang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kuala, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Garunggang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanKuala

Citakan:Kuala, Langkat


Gnome-home.svg