Buka ménu utama
Garut
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Plantae
Subkarajaan: Tracheobionta
Divisi: Magnoliophyta
Kelas: Liliopsida
Subkelas: Zingiberidae
Order: Zingiberales
Kulawarga: Marantaceae
Génus: Maranta
Spésiés: M. arundinacea
Ngaran binomial
Maranta arundinacea
L.

Garut (Maranta arundinacea) nyaéta pepelakan taunan gedé ti genus Maranta nu habitat asalna di leuweung hujan di Asia Tenggara jeung Afrika Kidul jeung Wétan.

RujukanÉdit

  • Arrowroot. Wikipédia basa Inggris (disalin 9 Séptémber 2008).

Tumbu kaluarÉdit