Buka ménu utama

Gasaribu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Laguboti, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gasaribu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanLaguboti

Citakan:Laguboti, Toba Samosir


Gnome-home.svg