Buka ménu utama

Gaseh Sayang, Darul Aman, Aceh Timur

Gaseh Sayang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Aman, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gaseh Sayang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanDarul Aman

Citakan:Darul Aman, Aceh Timur


Gnome-home.svg