Genténg, Bogor Kidul, Bogor

Genténg nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bogor Selatan, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Genténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBogor
KacamatanBogor Selatan



Gnome-home.svg