Buka ménu utama

Stasion Gifu-Hashima (岐阜羽島駅 Gufu-hashima-eki?) nyaéta stasion kareta di Hashima, Gifu, Jepang dina jalur Tōkaidō Shinkansen. Stasion dibuka dina tanggal 1 Oktober, 1964.

岐阜羽島駅
(Stasion Gifu-Hashima)
Gifu Hashima Station 01.JPG
Lokasi
Préféktur Gifu
(Tempo stasion sejen di préféktur ieu)
Kota Hashima
Sajarah
Taun dibuka 1964
Informasi sejen
Operator stasion JR Central
Jalur pakait Tōkaidō Shinkansen

Gifu-Hashima nyaéta stasion Shinkansen di Préféktur Gifu. Shin-Hashima Station, terminal Meitetsu Hashima Line aya di hareupeun stasion Shinkansen sarta akses ka Kota Gifu, sanajan lolobana panumpang ka ibukota préféktur ngagunakeun kareta ti Stasion Nagoya.

Stasions padeukeutÉdit