Giya Kancheli (Basa Géorgia: გია ყანჩელი; gumelar di Tbilisi, Géorgia, 1935 – 2.10.2019) nyaéta saurang komponis.

Giya Kancheli

Tumbu kaluarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan