Buka ménu utama

Glodok nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Taman Sari, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Glodok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanTaman Sari



Gnome-home.svg