Buka ménu utama

Gobleg nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Banjar, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81152.

Désa  Gobleg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanBanjar

Tumbu LuarÉdit

Citakan:Banjar, Buleleng