Buka ménu utama

Gobo Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simuk, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gobo Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanSimuk

Citakan:Simuk, Nias Kidul


Gnome-home.svg