Buka ménu utama

Golambanua I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lahusa, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Golambanua I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanLahusa

Citakan:Lahusa, Nias Kidul


Gnome-home.svg