Buka ménu utama

Gonting Bange, Dolok Sigompulon, Padang Lawas Kalér

Gonting Bange nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Sigompulon, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gonting Bange
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanDolok Sigompulon

Citakan:Dolok Sigompulon, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg