Buka ménu utama

Goong buyung nyaéta goong nu dijieun tina perunggu atawa beusi wangun bilahan.[1] Disebut Goong Buyung lantaran wadah aweuhan (gema) atawa resonator dijieun tina buyung atawa gentong (wadah paranti nyimpen cai).[1]

CatetanÉdit

  1. a b Drs Ubun Kubarsah R, (1996). Bandung: Dasasetra.