Goréng endog nyaéta kadaharan tina endog nu disiapkeun ku cara ngagoreng endog maké minyak goréng atawa mantéga panas dina katél.

Goréng endog

Aya sababaraha cara midangkeun goreng endog di antarana:


Foodlogo2.svg