Buka ménu utama

Greahan, Bangun Purba, Deli Serdang

Greahan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bangun Purba, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Greahan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanBangun Purba

Citakan:Bangun Purba, Deli Serdang


Gnome-home.svg