Buka ménu utama

Grong-grong, Pante Bidari, Aceh Timur

Grong-grong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pante Bidari, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Grong-grong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanPante Bidari

Citakan:Pante Bidari, Aceh Timur


Gnome-home.svg