Buka ménu utama

Gudang, Cikalongkulon, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Gudang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikalongkulon, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gudang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCikalongkulon



Gnome-home.svg